Utvärdering 10 oktober

Vi hade en fantastisk eftermiddag på Varbergs Teater. Två av våra fina ambassadörer berättade om deras väg tillbaka. Vi hade även två föreläsare från Region Halland. World Mental Health Day 2019 – tema suicidprevention.   Läs hela utvärderingen!

World Mental Health Day 10 Oktober!

Välkomna till en spännande och inspirerande eftermiddag!    Temat för årets World Mental Health Day är suicidprevention.  NSPH/Hjärnkoll Halland har i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Region Halland valt att uppmärksamma dagen med en eftermiddag på Varbergs teater, fylld av föreläsningar på temat psykisk ohälsa, beroende och suicidprevention.  Då Hjärnkoll i år fyller 10 år så… Läs mer »

Save the date 10 oktober!!

SAVE THE DATE 10/10 – 2019! Temat för året är suicidprevention och NSPH/Hjärnkoll Halland har i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Region Halland valt att uppmärksamma dagen med en eftermiddag på Varbergs teater, fylld av föreläsningar på temat psykisk ohälsa, beroende och suicidprevention.  Då Hjärnkoll i år fyller 10 år så passas det även på att… Läs mer »

Föreläsning föräldrastöd

 Himledalens föräldraförening bjuder in till föreläsning med två av våra fantastiska ambassadörer.    Tisdag 26 mars kl 18-20.30  Grimetons Bygdegård Broåsvägen 5, Rolfstorp  Fika finns att köpa på plats!  Temakvällen är öppen för alla!  Läs mer i inbjudan nedan!   reklamblad himledalen